Konzultáció

KONZULTÁCIÓ
Mi történik egy kineziológia konzultáció során?

A találkozás egy feltáró beszélgetéssel kezdődik, amelynek során a kliens elmondja, miért jött. Felvázolja a problémáit, nehézségeit, esetleg már fizikai szinten megjelenő tüneteit. Ezután legfontosabb a konkrét célmeghatározás, amit a konzultáns segítségével az elmondottak alapján megfogalmazunk, miután a látszólagos dolgok, történések mögött rejlő valódi okot/ügyet sikerült feltárni.

Következő lépésként harmonizáljuk a test energiaáramlását, helyreállítjuk az esetleges izomműködési zavarokat bizonyos gyakorlatok segítségével, ha szükséges. Ezután kezdődik az információgyűjtés, amihez az izomtesztelést használjuk.
A kar vagy "erős tartás" vagy "elgyengülés" választ ad a feltett kérdésekre, az érzelmi vagy fizikai stressz kezelésére. A test sosem hazudik, tudja a végső igazságot. Fogantatásunk pillanatától őrzi az érzelmi lenyomatainkat és befolyásolja jelen életünket. Egyensúlyban szeretne lenni, ezért a letagadott, elfojtott érzelmeket tárolja és végül betegség formájában próbálja kifejezni, hogy a felgyülemlett érzelmi töltéseket levezesse. Ezáltal üzenetet is küld felénk, hogy foglalkozzunk végre magunkkal.

Az izomtesztelés segítségével meghatározzuk a megoldatlan érzelmi feszültségeket és a rossz gondolati beidegződéseket, amik meggátolják a klienst abban, hogy képességeit teljesen kihasználja. A korrekciót az oldási technikák széles skálájából választjuk ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív érzelmi stresszeket a lehető LEGGYENGÉDEBB módon távolítsuk el a testből és az elméből. Ezután, ha szükséges, további otthoni gyakorlatok végzésére kérjük az ügyfelet.

Nem állítunk fel diagnózist, nem kezelünk tüneteket és nem gyógyítunk!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok fizikai tünet határozottan javul vagy eltűnik, ha a mélyen rejlő stresszhez kötődő okokat sikeresen oldjuk. Ennek következtében ugyanis beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A kezelés alkalmanként körülbelül 1,5-2 órát vesz igénybe, és egy adott problémára maximum 3 alkalom elégséges szokott lenni. Az oldás hatékonysága sokban múlik a kliens akaratán, hogy vállalja-e a felelősséget a javulásáért, hajlandó-e megtenni a szükséges változtatásokat az életében és kellő lelkiismeretességgel végzi-e az otthoni megerősítő gyakorlatokat.

 

ÁRAK:

Stresszoldás felnőtteknek: 12.000.- HUF/ alkalom

Stresszoldás gyerekeknek (14 éves kor alatt): 10.000.- HUF/alkalom