Rólam mondták

//Rólam mondták

Kisfiamnak nagy nehézségei voltak az iskolakezdésnél a beilleszkedéssel. Alapvetően mindig problémát jelentettek neki az új, a megszokottól eltérő helyzetek, helyek, személyek. Sose szerette a változásokat, de ez néha a mi szemünkben egészen apró dolgokra is igaz volt. Régóta érlelődött a gondolat és mások is javasolták, hogy próbáljuk meg a kineziológiát, hátha segít. Fantasztikus élmény volt az ott töltött idő, a közvetlen utána és a következő napokban, hetekben megnyilvánuló változások.

Kisfiammal egy “beszélgetésre” indultunk, amiben közösen megegyeztünk. Nála sokszor ez is kritikus, hogy hogyan indul egy program. Az ottlétünk alatt nagyon együttműködő, érdeklődő és aktív volt. Eljövetelünk után azt mondta: “Ez nagyon jó volt Anya! Köszönöm, hogy elhoztál.” A pozitív változásokat pedig szinte aznaptól éreztük már, de a legnagyobb meglepetés a 2 nappal később következő hétvégi program volt, amikor is talán életében először fordult elő, hogy egy teljesen idegen helyre, idegen családhoz megérkezve nem rajtam lógott, követelve, hogy azonnal menjünk haza, hanem testvéreit megelőzve elsőként ment bemutatkozni és vett részt aktívan és jó kedvűen az egész napos közös programban.

A változások azóta is fennállnak, óriási könnyebbséget jelent a régi állapotokhoz képest. Nemcsak ő, hanem ettől mindenki jobban érzi magát körülötte.

Kriszta

Kislányom idén kezdte az iskolát. Eleinte érdeklődéssel és boldogsággal indult az iskolába, kb. 1 hónap elteltével kezdődtek a problémák. Egyre nehezebben indultunk iskolába, szinte minden reggel hányt, lefogyott, ekcémás kiütései voltak (bőrgyőgyász nem talált rá más magyarázatot, csak stressz okozta). Az iskolában panaszkodott a tanító néni, hogy a hisztirohamok szinte mindennaposak és kezelhetetlenek. Kérdeztem lányomat, mi a baj? A válasz mindíg az volt, hogy szereti a tanárokat is és az iskolát is. A helyzet nem javult közel fél év után sem. Végül eljutottunk Edithez. Edit feltárta és feloldotta az iskolával kapcsolatos stresszt, és lányom is megnyílt, sok olyan eseményt elmondott, amit addig nem. Az oldás utáni 3. napon már egyáltalán nem hányt, és nem is volt hisztirohama (a tanárok sem értették mi történt hirtelen), a kiütései is kezdtek elmúlni, és lassacskán elindult az a folyamat, amiben helyén tudta kezelni a tanárokkal kapcsolatos érzelmeit. Néhány héttel később, már elmondta, hogy az egyik tanárától fél és lányomat érzékenyen érintette a nevelési módszere. Fontosnak találom, hogy Edit az én szememet is felnyitotta, így tudtuk meghozni a döntést félévkor az iskolaváltásról, ami a mi esetünkben a legjobb megoldásnak tűnt és azóta be is bizonyosodott, hogy helyes volt. Köszönjük.

Adrienn

Még nem voltam tudatában annak, hogy pánikbeteg vagyok, amikor a sors egy rosszullétem alkalmával hozzám küldte Editet. Többször is voltam nála, és most már elmondhatom, meggyógyultam. Az ő segítségével sok mindent megtanultam az elfogadásról, múltról, családról, önbizalomról, de legfőképp arról, hogy mindig van választásunk. Köszönöm Editnek, hogy társam volt a gyógyulásom folyamatában és segített abban, hogy újra egészséges és önmagam lehessek.

Ildikó

A kineziológia módszerénél nem ismerek gyengédebb és hatásosabb stressz- és probléma megoldó technikát! Sorsfordító hatását a saját bőrömön tapasztaltam. Bodnár Edit pedig fantasztikus hozzáértéssel, kiemelkedő profizmussal kezel minden egyes hozzá forduló klienst. Érdemes a segítségét kérni, szívből ajánlom mindenkinek!!!!

Mónika