One Brain® 1

One Brain® 1
A szakma eszközei / Tools of the Trade® (2 nap)

Szeretnéd megtudni, milyen lelki okok rejlenek problémáid, nehézségeid, konfliktusaid, esetleg testi tüneteid, betegségeid mögött? Szeretnél egy hatékony eszközt találni arra, hogy a mindennapi életben hasznos segítséged legyen a felmerülő stresszhelyzetek enyhítésére, konfliktusok megoldására saját magad, családtagjaid vagy klienseid számára? Szeretnéd megismerni szunnyadó képességeidet? Szeretnél megtanulni néhány könnyen használható technikát a stressz, fáradtság, kimerültség leküzdésére?

Fedezd fel a One Brain® kineziológia csodálatos módszerét és sajátítsd el az izomtesztelés bámulatos eszközét, mellyel megleled ezeket a mélyebb igazságokat és egyre inkább visszatalálsz Önmagadhoz!

Megismerkedünk a kineziológia alapjával, az izomteszteléssel, ami hatékony segítséget nyújt közvetlenül a tudatalattival kommunikálva, hogy egy probléma, "normálistól" eltérő viselkedés, tünet vagy betegség okára fényt derítsünk. Megtudjuk, hogy egyik legnagyobb stresszokozónk a választás és annak halogatása. Megismerkedünk a rendszer gerincét alkotó Viselkedési Barométerrel®, mely megmutatja a háttérben működő, blokkoló negatív érzelmi mintákat és a vágyott állapothoz szükséges érzelmeket, és elsajátítjuk a stressz oldására szolgáló alaptechnikákat

Ajánlom szülőknek, pedagógusoknak, segítő szakmában dolgozóknak, bárkinek, aki többet szeretne megtudni saját magáról.

Időpont: 2016. november 12-13, szombat-vasárnap, 9.00 - 17.00

Helyszín: Budakeszi

Jelentkezési határidő: tanfolyamkezdés előtt 10 naptári nappal

Ár: 15.240.- HUF/nap + 4.000.- HUF a jegyzet

A tanfolyamok részvételi díja központilag meghatározott, egységes.

A tanfolyamok egymásra épülnek, a szintek csak egymás után végezhetők el.

Ismétlőknek féláron.